We created this Birch screening for the Bouremouth Universities teaching staff dining room. They wanted to screen off the forward part of the room to the dining area.

They liked the Himalayan spray and stress Birch we produced and wanted a full division with walk way through the centre.

In addition, it had to be free standing so no ceiling fixing and they wanted upward lighting incorporating in the base. We therefore designed and fabricated the steel plate and holding spigots which was all anchored to the floor. We could then overlay with a top cover incorporating upward lighting between each of the Birch poles.

We really enjoyed this project which took a little under 4 weeks to produce and install with our own team.

Fancy something like this or similar? If so, please contact us for a quotation.